Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TIMEZERO Navigointiohjelmistot

TimeZero-ohjelmistotuoteperhe tarjoaa jokaiselle vesillä liikkujalle skaalautuvan ohjelmistoalustan kahdella perusvaihtoehdolla, jotka ovat TimeZero Navigator tai TimeZero Professional.


TimeZero Navigator on ensisijaisesti huviveneisiin suunnattu navigointityökalu. Professional taas on ammattilaisen navigointiohjelma joka integroituu muun muassa kalastuksessa tai survey-työssä monikeilaluotaimella tehtävään kartoitukseen.

Navigator on oikea vaihtoehto oli sitten huviveneilijän tavoitteena pelkästään monipuolinen ja laadukas karttaohjelmisto plotteritoiminnoin tai kattava navigointijärjestelmä tutkalla, verkkokaikuluotaimella ja sääreititysmodulein. Voit myös ohjata M-sarjan FLIR lämpökameraa TimeZero ohjelmiston kautta.

Ammattimaisempaan käyttöön tai monella ruudulla samanaikaisesti käytettäväksi ohjelmistoksi taipuu puolestaan ammattikäyttäjille suunnattu TimeZero Professional. Professional ohjelmisto sisältää aina tutkaintegraation ja on muun muassa laajennettavissa suositulla pohjanmuodot kaikuluotaimesta tallentavalla PBG-modulilla.

TimeZero ohjelmistoilla on lähes satatuhatta käyttäjää ympäri maailmaa. Ohjelmisto on huviveneilyn lisäksi hyvin suosittu ammattikalastajien piirissä ja monet viranomaiset ovat valinneet TimeZero ratkaisun omakseen.

Kumpaakin versiota voi muokata omaan tarpeeseensa hankkimalla erilaisia laajennusmoduleita. Kartta-aineistot on valittavissa molempiin vaihtoehtoihin käyttäjän maun mukaan runsaasta valikoimasta erilaisia kartastoja kuten esim. kalastuskartat tai vuorovesialueen kartat.