Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

PC Tutka

PC Tutka on tietokonepohjainen navigointijärjestelmä. Siihen tarvitaan MaxSea ohjelmisto, PC, DRS-sarjan tutka-antenni, GPS-antenni ja virtalähde tutkalle. Lisävarusteena näppäimistö ja rullapallo.

MaxSea ja Furuno luovat nyt yhdessä ainutlaatuisen konseptin jossa IT ja kehittynyt tutkatekniikka yhdistävät modernin navigointijärjestelmän: FURUNO PC TUTKA on täällä!

  • Ultranopea päivittyminen TimeZero tekniikalla
  • Saumaton zoomaus / panorointi
  • Superjoustava
  • Joustava laitteistokokoonpano
  • 3 erilaista ohjelmistoversiota
  • TimeZero tutkatoiminto
  • Edullinen järjestelmä


Täysin ainutlaatuinen innovaatio!

Furuno PC Tutka koostuu täydellisestä verkko-tutkien valikoimasta. Furunon uniikki UHD-tekniikka sisältää kehittyneen kuvankäsittelyn kristallinkirkasta aaltovälkkeen käsittelyä varten, 48 kierroksen high speed antennin, 30 maalin ARPAn, verkkoyhteyden ja 2,2 kW - 25 kW tehon.

Kaikkein paras tutka!

Furuno PC Tutka rakentuu Ethernetillä verkoksi, johon tutka, kaikuluotain, AIS, säävastaanotin ja FLIR voidaan sisällyttää komponentteina.
Järjestelmään voidaan asentaa yksi tai kaksi DRS tutka-antennia. GPS, kompassi, autopilotti, mittaristot ja muut liitetään järjestelmään NMEA-0183/-2000 kaapelilla.

6 ERILAISTA DRS-ANTURIA:

Digitaalitutka Ultra High Definition(UHD™)
UHD™ antaa kristallinkirkkaan kuvan automaattisella digitaaliprosessoinnilla reaaliajassa. Antennin pyörimisnopeus 24/36/48 kierroksella mukautuu automaattisesti optimaaliseen kuvan saamiseksi.

Automaattinen vahvistuksen ja aaltovälkkeen säätö
DRS antennit käyttävät automaattista vahvistuksen ja aaltovälkkeen säätöä kristallin kirkkaan kuvan saamiseksi. Tekniikan ansiosta DRS voi säätää sade- ja aaltovälkettä, jotka myös vaihtelevat dynaamisesti, vahvuus riippuu antennin kohdisamisesta.

Kaksoisnäyttö reaaliajassa progressiivisella skannauksella
Innovatiivinen ominaisuus on reaaliaikainen kuva, jossa on kaksi tutkakuvaa eri etäisyyksillä. Lopputulos on ainutlaatuinen mahdollisuus tarkkailla ympäristöä ja välttää vaarallisia tilanteita. Jokaista tutkakuvaa voidaan käsitellä erikseen.

Tutkakuvan ja merikortin päällekkäiskuva
Tutkakuva voidaan laittaa merikortin päälle*. Tämä on mahdollista perinteisellä 2D kuvalla ja 3D esitystavalla. Tutkan mitta-asteikko mukautuu kartan mukaan automaattisesti.
(* tarvitsee kompassitiedon.)

Lue lisää allaolevasta suomenkielisestä pdf-esitteestä:

PC Tutka
4.1MB, päivitetty 23.1.2014

Kuva4 Kuva2 Kuva3 Mtc