Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Jäätutka FICE-100

Talviset olosuhteet ovat hankalia ja ne nostavat merenkulun kustannuksia. Ympäristötietoisuus on kasvanut, ja riskien välttäminen ja minimointi on entistä tärkeämpää. Kaikki nämä asiat ovat johtaneet tarpeeseen navigoida turvallisemmin jäissä ajettaessa, pienentämään polttoaineen kulutusta ja etsimään helpommin läpikuljettavia paikkoja jäissä jo pelkästään ajansäästönkin kannalta.


Dsc00301


FICE-100 jäätutka sopii kaikenkokoisiin jäissä kulkeviin aluksiin. Jäätutkan ohjelmisto on kehitetty Furuno Finlandin omalla tuotekehitysosastolla asiakkaidemme kanssa yhteistyössä. 

FICE-100 jäätutka on hybridijäätutka, joka kytketään Furuno FAR-2xx7ARPA-navigointitutkaan vaikuttamatta lainkaan sen ominaisuuksiin tai suorituskykyyn. Jäätutkan toimintaperiaate on päinvastainen kuin navigointitutkalla, joten se ei sovellu varsinaiseen navigointiin ja se vaatii oman prosessorin ja käyttölaitteen ollakseen suorituskykyinen erilaisen laskenta-algoritminsa vuoksi.

Ohjelmisto toimii Linux-käyttöjärjestelmässä, ja sen toiminta on luotettavaa. Käyttölaitteena voidaan käyttää aluskäyttöön soveltuvaa erityistä Trackball-ohjainyksikköä. 

Lisää esitteessä:

Furuno Finland Iceradar Brochure 4 1 Email
1012KB, päivitetty 20.6.2016
Avainsanat ice radar, Jäätutka

FICE-100 White Paper avaa jäätutkan toimintapeiaatetta tarkemmin: 

Whitepaper Iceradar
3MB, päivitetty 8.11.2016


Kuva0


Kuva1


Kuva2


Kuva3