Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

NavNet TZtouch Black Box

Monikosketusperiaatteella rakennettu käyttöliittymä, kiinnitetään mihin tahansa näyttöön. Black Box perustuu samaan arkkitehtuuriin NavNet TZtouch 9/14 kanssa.

TZTBB:ssä on kosketuksella toimiva käyttöliittymä ja se on suunniteltu käytettäväksi täysin myös ilman erillisiä käyttöpainikkeita.TZTBB eroaa muista TZtouch laitteista siten että siinä ei ole omaa näyttöä, pelkästään prosessoriyksikkö sekä virtanäppäin/korttipaikka-yksikkö. Näin voit käyttää veneessäsi kaikkein suurimpiakin saatavia näyttökokoja sekä valita esimerkiksi mahdollisimman ohuet näyttölaitteet mitkä sopivat navigointitilaan tai ohjaamoosi parhaiten. Voit myös halutessasi yhdistellä Navnet-verkossa eri näyttölaitetyyppejä kuten purjeveneen kannella käyttää monitoiminäyttöversioita ja sisällä navigointitilassa kytkeä suureen ruutuun TZTBB:n. Fyysisesti tämä Black Box-versio on yhtä tinkimättömän jämäkästi laadukkaimmista komponenteista tehty kuin näytöllisetkin sisarmallinsa.

TZTBB toimii kosketusnäyttöliittymän lisäksi mainiosti myös erilaisilla etäkäyttöpaikoilla kuten MCU-002 tai MCP-10/20/40. Osa toiminnoista on käytettävissä myös tavallisella hiirellä.

TZTBB:lle sopii laaja valikoima eri hintaluokkien näyttöjä eri kokoluokissa sekä resoluutioilla sillä tukee sekä laajakuva- että normaalikokoisella näytöllä. Tarkemmat tekniset tiedot tuetuista resoluutioista löydät esitteestä.

TZTBB sisältää kaksi pääkomponenttia:

Prosessoriyksikön MPU-002 ja switch boxin PSD-002.
MPU-002 prosessorissa on sama arkkitehtuuri kuin TZT9/14:ssa, I/O on laajennettu. PSD-002:tä käytetään virtakytkimenä, jossa on lisäksi SDXC paikat, tilan led-merkkivalo ja sisäänrakennettu summeri äänimerkkejä varten. Yhdistämällä monikosketusnäyttöön edistykselliset monikosketustoiminnot onnistuvat isolla näytöllä. Toisin kuin tavalliset BB-mallit, erityistä kontrolliyksikköä ei toimiteta, sillä monikosketusnäyttö toimii kontrolliyksikkönä.

TZTBB:ssä on erityinen vain kosketuksella toimiva käyttöliittymä, jossa on lisäominaisuutena:

  • RotoKey™ -toiminnot näytön napautuksella esiin
  • Liukupalkki, jonka saa esiin napauttamalla etäisyys-numeroa näytöllä. Liukupalkin avulla zoomataan edestakaisin kartalla.
  • Koti-näppäin, jolla pääsee etusivulle


TZTBB:n asennuksen mukana tulee HID-ajuri, yleinen HID-hiiri (USB-hiiri) tai trackball renkaalla. Näiden avulla
ohjataan järjestelmää etäältä tai tavallisen näytön kanssa.

TZTBB:lle sopivat näytöt:

  • DVI-D sisääntulo
  • Kapasitiivinen
  • USB-liittymä
  • Asennus ilman ajuria monikosketus-toiminnoille


TZTBB toimii sekä laajakuva- että normaalikokoisella näytöllä. 

Lue lisää:

NavNet TZTBB Guide
2.9MB, päivitetty 23.1.2014
NavNet TZTBB
1.7MB, päivitetty 23.1.2014