Kamerajärjestelmät

Laadukkaat ja huolella suunnitellut kamerajärjestelmät kaikentyyppisiin aluksiin ja viranomaisten valvontaratkaisuihin.

Kamerajärjestelmät

Kiinteästi asennettavat

MD-sarja

Uusi MD-sarja on edullinen, kiinteästi asennettava lämpökamera, joka on helppo asentaa ja käyttää. Se on kevyt ja pieni asennettavaksi veneen kevyisiin kattorakenteisiin painaen alle 1,5 kg. Optiikassa on automaattinen lämmitin minimoimaan jäätymistä. MD-sarjassa on kaksi resoluutiota: 320x240 ja 640x480. Kamera sopii myös työveneissä työskentelyalueen valvontaan.

Md 625

MD-625 kuvassa.

M-sarja

Helppokäyttöinen, monipuolinen ja tehokas M-sarja on suosituin lämpökamera vesillä ollen työvenekäyttöön monelle käyttäjälle paras hinta/suorituskykysuhteeltaan. M-sarjan malleja on helppo käyttää ja helppo integroida muihin järjestelmiin ethernet-pohjaisesti. Sarja koostuu ohjattavista monisensorimalleista. Sarjan kamerat ovat PTZ (pan/tilt/zoom)-malleja joita käyttäjä voi ohjata joko kameran omasta ohjainyksiköstä (JCU) tai yhteensopivasta monitoiminäytöstä/navigointiohjelmasta merikäyttöön (M100 pelkkä kallistus, M200 ja siitä eteenpäin kallistus ja kääntö).

M-sarjan tuotteet integroituvat saumattomasti mm. Maxsea TimeZero/Furuno Navnet TZtouch tuotteiden kanssa. Mallistosta löytyy edeltävästä mallista M-618CS:stä ominaisuuksiaan parantaneet M-617 / 625CS mallit, joiden gyrostabilointi antaa lisää suorituskykyä suuremmilla etäisyyksillä yhdistyen 36-kertaiseen zoomiin hämäräkamerana ja 2/4-kertaisiin zoomeihin lämpökamerana.

Seuraava askel mallisarjasta ylöspäin on M400 malli, joka tarjoaa option video tracking toimintoja sekä XR mallissa saatavan Firefighter moden ja FLIR:n M-sarjan lippulaivassa, M500 mallissa on M-sarjan ainoa mallina jäähdytetty ja optisella zoomilla varustettu lämpökamera jolla saavutetaan huikea suorituskyky pitkillä etäisyyksillä ja huomattavan korkea tarkkuus lyhyemmilläkin etäisyyksillä.

M400-mallin video: Vakautettu vs. vakauttamaton kuva aluksella:


M 625cs

M-625CS kuvassa.

Lataa FLIR-esite:

Flir Maritime Professional Catalogue
3.8MB, päivitetty 6.10.2017