Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZ Navigator v3

Webbox Mxtznavigator

Täydellinen kumppani moottori- ja purjeveneilijöille!
TZ Navigator myydään pakettina vähintään yhden kartta-alueen kanssa, joka voidaan valita kattavasta valikoimasta erilaisia karttoja. Karttojen hinnat vaihtelevat ahden kokoluokan välillä: Wide tai Mega Wide.

Kun suunnittelet matkaveneilyä purje- tai moottoriveneellä, TZ Navigator ylittää kaikki rajapyykit turvalliseen matkantekoon: GPS sijainti, ilmainen merisääpalvelu, maailmanlaajuinen ilmainen vuorovesitietokanta sekä reittien ja reittipisteiden hallinta.

TZ Navigator sisältää tehokkaan ja realistisen karttamoottorin, joka on navigointityökalun sydän. Merikartat, 3D data ja satelliittikuvat yhdistettynä antavat käyttäjälle monipuolisimman informaation (3D datan ja satelliittikuvien saatavuus vaihtelee alueittain). Tämä samanaikaisesti visualisoi sinulle missä olet ja koko matkantekosi ajan tiedät tarkasti miten ja mistä sinun kannattaa kulkea.

TimeZero ohjelmisto antaa mahdollisuuden ladata ja näyttää sääennusteet GRIB- formaatissa suoraan Weather Wizard-toiminnnon kautta. Tämä säätyökalu sisältyy jokaiseen TimeZero-ohjelmistoon ollen helppokäyttöinen ja antaen sinulle rajoittamattoman pääsyn maailmanlaajuiseen sääennustetietopalveluun 24h vuorokaudessa. Valitset vain maantieteellisen alueen, datan tyypin, ennusteen keston sekä tiedostomuodon. TimeZero sääpalvelusta saa ladattua jopa 16 päivän ennusteita.

TZ Navigator v3, askel eteenpäin!

Ohjelmiston käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi mitä tulee reitin suunnitteluun ja kaikkiin muihin ominaisuuksiin joita olet tottunut käyttämään. Kaikki ne konseptit, jotka tekivät alkujaankin TimeZero ohjelmistosta huikean menestyksen (työkalupalkki, valikkonauha ja Navtiedot) on nyt sisällytettynä käyttöliittymässä ja toimivat täysin myös kosketusnäytössä.

Reittisuunnittelu työkalu ”Route Planning Wizard” laskee lähtö- ja saapumisajat, huomioiden muuttuvat olosuhteet kuten vuorovedet, virtaukset ja matka-ajan. Saavut satamaan korkealla vedellä tai lähdet satamasta kun vuorovesivirrat ovat sinulle myötäiset. Matkanteko ja sen suunnittelu ei ennen ole ollut näin helppoa! 

Turvallisuudella on väliä!
TZ Navigator sisältää uusia ominaisuuksia jotka selkeästi parantavat turvallisuutta aluksellasi.
Reittisuunnittelu on turvallisuuden kannalta tärkeää veneilijälle. TimeZeron uusi teknologia varmistaa reitin turvallisuuden heti sen luomisen yhteydessä: Värikoodien avulla (vihreä/punainen) näet suoraan onko kartalla esitetty syvyys riittävä jotta veneesi kulkee siitä turvallisesti.
Uusittu turvakartio on toiminto joka on IMO:n (International Maritime Organization) virallisten sääntöjen mukainen. Se ottaa huomioon vektorikartan tiedot havaitakseen erilliset vaarat ja matalikot. Jos este on havaittu turvakartion alueella aluksen kulkusuunnassa, käynnistyy karilleajohälytys automaattisesti.

Lisäksi matkan seuranta esittää automaattisesti matkasi tiedot mukaan lukien keston, etäisyyden, maksiminopeuden ja keskinopeuden. Näiden kaikkien ominaisuuksien kanssa TZ Navigator on täydellinen kumppani purje- ja moottoriveneilijän matkantekoon. TZ Navigator on huipputuote muiden ohella jotka ovat tehneet Maxsea:n valmistamista ohjelmistoista menestystarinan viimeisen 30 vuoden aikana. 

Edistyksellistä Furuno-yhteensopivuutta!
Kytke suoraan Furuno NavNet-järjestelmään yksinkertaisella Ethernet-yhteydellä. Käyttäjä pääsee helposti NavNet verkon tietoihin kuten reittipisteisiin, reitteihin tai tutkaoverlayhin TIMEZERO Navigator v3:lla.

Weather Routing-toiminto
Weather Routing -moduuli mahdollistaa sen, että ohjelmisto laskee sinulle optimaallisimman purjehdusreitin perustuen sääennusteisiin, virtauksiin, tuuleen sekä veneesi polaarikäyriin hyödyntäen keräämiään tietoja veneestä ja tavastasi navigoida. Weather Routing          -moduuli menee vielä pidemmälle mihin aiemmissa versioissa on totuttu: yhdellä klikkauksella vertaat useita eri reittejä, vaihtoehtoisesti ohitat reittipisteitä ja aaltotiedotkin on otettu käyttöön reittilaskennassa tuuli- ja virtatietojen lisäksi.  

Uusi Reittisuunnittelun Turvallisuustarkastus

Uusi Reittisuunnittelun turvallisuustarkastus


Safety Cone

 Uusi turvaominaisuus: Safety Cone joka hälyttää edessä olevasta matalikosta


Weather Routing

Sääennusteen pohjalta toimiva reititys Weather-routing modulilla