Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Vector Compact Satelliittikompassi

Vector Compact nostaa huviveneen navigointijärjestelmät ja autopilotit aivan uudelle tasolle kustannustehokkaasti.

Kompassi antaa erittäin tarkkaa ja nopeaa suuntatietoa kaikilla kursseilla. Kompassin suuntatietoa hyödyntävät navigointijärjestelmät kuten tutkat, autopilotit ja karttaplotterit, parantavat suorituskykyään kun suuntatieto on laadukasta ja nopeaa. Seapilot Vector Compact perustuu samaan tekniikkaan kuin pienissä työveneissä ja huviveneissä aiemmin tuttu True Heading Vector Carbon. Tämä uutuus on yhtä helppo asentaa kuin isoveljensäkin. Kompassi sietää erittäin hyvin hajasignaaleja ja niin kutsuttu multi pathing ei aiheuta ongelmia vaikeissakaan asennuspaikoissa.

Suuntatieto, jota Seapilot Vector Compact tuottaa, antaa ylivoimaisen laadukkaan suuntatiedon verrattuna fluxgate kompasseihin, joissa on rate sensorit, mutta kustannustaso on sama. Tämän lisäksi saadaan erittäin tarkka GPS-tieto (POS, SOG ja COG).

Seapilot Vector Compactin suuntatiedon ja sijainnin päivitysnopeus on reaaliaikainen 10Hz. Siinä on integroitu SBAS DGPS kyky (WAAS/EGNOS) ja se on varustettu rate gyro sensorein, jotka tukevat tietoa nopeissa suunnanmuutoksissa antaen tarkkaa tietoa jatkuvasti.

Seapilot Vector Compact on saatavilla NMEA-2000 versiona Suomessa, toimituspakkaus ei sisällä NMEA Drop kaapelia joka tulee hankkia erikseen (pituus max 6m ilman linjaterminointia).

Katso lisätiedot valmistajan kuvaamasta esittelyvideosta:


Tuote on saatavana kaikista hyvin varustetuista venetarvikeliikkeistä!


Mini Vector Concept5c


Lue lisää esitteestä:

Seapilot Vector Compact By Th 141107
1.7MB, päivitetty 16.12.2014