Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

FURUNO FA-30

FA-30 on AIS-vastaanotin joka mahdollistaa tärkeimpien navigointitietojen saannin ympärillä olevista AIS-lähettimin varustetuista aluksista.

Kun laite on kytkettynä NavNet 3D -järjestelmään, paranee käyttäjän tietoisuus ympäröivästä navigointitilanteesta merkittävästi.

FA-30 vastaanottaa AIS information joka sisältää toisen aluksen sijainnin, suunnan ja nopeuden maan suhteen, keulasuunnan kompassilta, käännösnopeuden ja paljon muita navigointitietoja. Tämä on hyödyllistä etenkin silloin kun toista alusta ei voida havaita tutkalla mikäli se on niemen, joenpenkan tai muun esteen takana. 

Edellämainittujen NavNet 3D Ethernet-liitäntöjen lisäksi FA-30 lähettää AIS-dataa tietokoneohjelmistolle tai plotterille. Se sisältää tehokkaan kaksoiskanava vastaanottimen, joka mahdollistaa optimaaliseen signaalin vastaanoton.

Laite on erittäin kompakti (25 x 22 x 9 cm; pit x lev x syv) joten sopivan asennustilan löytäminen ei ole ongelma.
Mikäli tarvetta kuitenkin aluksella ilmenee AIS-lähetinvastaanottimelle, löytyy Furunon mallistosta myös huviveneilijöille FA-50 ja ammattikäyttäjille FA-150, joka on jo täysiverinen A-luokan hyväksytty AIS-lähetin/vastaanotin.


 

Fa 30 Left


  • Black Box-AIS vastaanotin
  • Liitännät: yhdistetty virta- ja sarjakaapeli, ethernet ja VHF-antenni
  • Jatkuva kaksoiskuuntelu = nopeampi päivitys
  • Kompakti koko; (K x L x S) 255x219x90 mm
  • Sisältää: MaxSea AIS Viewer ohjelmiston


 Lue lisää:

FA 30 AIS
1.7MB, päivitetty 3.2.2014