Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZT2 - kehittynyt huippuunsa

TZT2-sarja yhdistää ennen näkemättömällä tavalla samoihin kuoriin todella tehokkaan prosessorin, huippuluokan näytön, Rezboost-kaikuluotaimen ja alustan, jolle voidaan rakentaa tarvittaessa erittäin kattava navigointijärjestelmä tai nauttia todella tehokkaasta kaikuplotterista jonka voi laajentaa myöhemmin halutessaan laajemmaksi. Laajentamiseen on tarjolla erinomaiset sensorit sillä TZT2-sarjaan sopii todennäköisesti suorituskykyisin kupuantennia käyttävä pulssikompressiotutka DRS4D-NXT tai sen tehokkaampi avoantenninen versio DRS6D-NXT.Yksinkertaisimmillaan TZT2-sarjan laite voi toimia todella monipuolisena karttaplotteri/kaikuluotain-yhdistelmänä. Hankit vain sen kaveriksi sopivan anturin ja kartan.  Jo pelkästään tässä kokonaisuudessa saat nauttia muun muassa Wifi-yhteyden yli toimivasta 16 vuorokauden sääpalvelusta, Active Captain-reittitiedoista, täysin kustomoitavasta mittaristosta ja erinomaisen laadukkaasta näytöstä sekä helppokäyttöisestä käyttöliittymästä. Purjehtijan kannattaa lisätä laitteeseensa suuntatieto, loki ja tuulitieto niin saa käyttöön polaarikäyriin pohjautuvat purjehdustoiminnot nousukulmineen helpottamaan matkantekoa.

Helpoin tapa laajentaa tästä on liittää laitteeseen langattomasti tabletti tai puhelin käyttäen ilmaista sovellusta. Tästä laajempaan kokonaisuuteen voi kuulua peruutuskamera, FLIR-lämpökamera, internet-yhteydestä riippumaton sääfax, vielä tehokasta vakioluotainta tehokkaampia luotainmoduleita kuten 3D kuvaa piirtävä monikeilamoduli DFF-3D tai vaikka ohjata CZone-Digital Switching järjestelmän kautta aluksen sähkölaitteita. Yamahan perämoottoreille löytyy kaikkein kattavin integrointimahdollisuus veneissä, joissa on Yamahan Command Link / Command Link Plus / Helm Master-järjestelmä varusteena ja laite tietenkin näyttää moottoritietoja muutenkin NMEA-2000 standardin puitteissa.

Mikäli haluat kosketusnäytön lisäksi perinteiset näppäimet järjestelmääsi, TZT2-järjestelmään löytyy kompaktimpi MCU-004 joka on erittäin suosittu huviveneissä ja MCU-005 joka on suunnattu enemmän jahteihin ja työveneisiin kookkaampana sekä kattavampana näppäimistönä.

TZT2-näytöt käsittävät kolme mallia 12,1" ja 15,6" sekä TZT2 Black Box. Näiden lisäksi järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi täydellisesti siihen integroituvan TimeZero-PC ohjelmiston joka kykenee ohjaamaan kaikkia laitteen toimintoja toimien täydellisenä käyttöpaikkana itsekin. TZT2 Black Box kykenee ohjamaan muun muassa kolmannen osapuolen ohjelmistoja, joten voit esimerkiksi integroida ammattilaistason WASSP Multibeam laitteen käytettäväksi osana TZT2 Black Box järjestelmää kosketusnäytöltäsi. Siinä missä 12,1” ja 15,6” malleissa on laitteisto integroitu yhdeksi kompaktiksi paketiksi, TZT2 Black Box muodostaa järjestelmän aivot joihin voidaan liittää halutut näytöt HDMI portteihin (2kpl) ja sisääntulevalle kolmannen osapuolen järjestelmälle on myös oma HDMI-porttinsa. Kaikkia versioita voidaan ohjata kosketusnäytöin tai MCU-004 tai MCU-005 käyttöpaikoin.

Vaikka kyseessä on huippuluokan Furuno Navnet-tuote, TZT2-sarja on hinnallisesti hyvinkin kilpailukykyinen eli saat samalla rahalla vähän parempaa. Furuno TZT2 tarjoaa erinomaista suorituskykyä huippusensoreillaan yhdistyen pitkään hiotun käyttöjärjestelmän sekä modernit integraatiomahdollisuudet myös laajennuksia ajatellen. Luonnollisesti TZT2-järjestelmät saat hankittua asennettuina virallisten Furuno-jälleenmyyjien kautta jolloin voit varmistua sen toimivuudesta niin tänään kuin tulevaisuudessa.

Tztl12f 141111

Lisätietoja:  www.navnet.com

Englanninkielinen esite:

Navnet TZtouch2 monitoiminäyttö
6.1MB, päivitetty 4.9.2018