Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZTouch2-YAMAHA integraatio

FURUNO integroituu saumattomasti YAMAHA perämoottereihin TZTouch2 järjestelmällä

Img01 20170217 001


FURUNO on ollut kehityksen kärjessä johtavana merielektroniikkavalmistajana koko 79 -vuotisen historiansa ajan ja tuonut monia laitteita maailman ensimmäisenä markkinoille. Tämä perinne saa nyt jatkoa, kun FURUNO esittelee uuden integraationsa: YAMAHAn perämoottorit integroituvat NavNet TZTouch2 näyttöihin. Tällöin TZT2:n näyttöön saadaan moottoritietoja ja jopa uistelutoiminnon säätäminen moottorille.

FURUNO on yksi ensimmäisistä valmistajista, joka integroi monitoiminäyttönsä perämoottoriin näyttääkseen kattavasti moottoritiedot. FURUNO loi yhteistyössä YAMAHAn kanssa  käyttöliittymän, joka mallintaa YAMAHA mittaristomuotoilun ja luo aidon YAMAHA -ulkonäön sekä -tunteen käyttäjälle. NavNet TZTouch2 integroituu  YAMAHA's Helm Master®, Command Link® ja Command Link Plus® ominaisuuksien kanssa ja tuo moottoritiedot verkon välityksellä näytölle. Tämä liitto navigointinäytön ja moottorimittariston välillä tuo käyttäjälle entistä helpommin kaiken kriittisen tiedon, tehden NavNet TZTouch2:sta avaimet käteen ratkaisun tehokkaaseen veneen toimintojen hallintaan. Ohjelmistopäivitys käyttäjille on saatavilla kevään 2017 aikana. 


Img02 20170217 001


Lisäämällä moottoriisi YAMAHA Gateway-yhdyskäytävän ja päivittämällä ohjelmiston NavNet TZtouch2 monitoiminäyttöösi saat hyödylliset ja kattavat YAMAHA moottoritoiminnont näytöllesi. Engine Combo -näyttötilassa voidaan esittää jopa neljän moottorin tiedot samanaikaisesti. Kyseinen näyttötila esittää kriittiset järjestelmätiedot mukaanlukien vaihteen asennon, moottorin kierrosluvun, polttoainetalouden ja trimmin yhdessä polttoainemäärän tietojen kanssa (maksimissa jopa 6 tankkia), polttoainevirtauksen ja moottorin öljynpaineen, vedenlämmöt ja akun jännitteen. 


YAMAHAn Troll Mode

YAMAH:n Troll Mode (uistelutila) on integroitu myös monitoiminäyttöön, jolloin käyttäjän on mahdollista kontrolloida uistelunopeutta suoraan NavNet TZTouch2 näyttölaitteelta. Boat Status (veneen tila) näyttötila on myös saatavilla: saat tärkeää informaatiota matkan teosta tripin, nopeuden polttoainetalouden, peräsinkulman tai syvyyden osalta. Näiden kaikkien lisäksi sieltä löytyy pikavianetsintänäkymä, joka antaa yksityiskohtaiset moottorihälytykset sekä vikakoodit pitäen samalla kirjaa matkoista ja käyttötunneista. 


Img03 20170217 001


FURUNOn NavNet TZtouch2 jatkaa kehittymistä. Se on paljon enemmän kuin pelkästään loistava navigointityökalu, kun FURUNO lisää siihen uusia innovatiivisiä ominaisuuksia. FURUNO on luonut voimakkaita yhteistyökuvioita kolmansiin osapuoliin tuodakseen navigoinnin, automation ja joukkoistetun tiedon osaksi monitoiminäyttöään. Tämän yhteistyön seurauksena, yhdessä YAMAHA mittariston kanssa, NavNet Tztouch2 on muuttunut todennäköisesti kipparin tärkeimmäksi työkaluksi veneessä.

Lue lisää esitteestä: 

Tzt2 Yamaha Engine
478KB, päivitetty 5.7.2017