Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

DRS4D-NXT vallankumouksellinen venetutka


Aiemmin tutkakuvan tulkitseminen on ollut vasta-alkajille työlästä sen suhteen mikä alus tulee kohti ollen potentiaalisesti vaarallinen, ja mikä taas on sellainen tilanne jossa oma alus ei ole joutumassa törmäykseen.

Tämä on korostunut etenkin huonoissa näkyvyysolosuhteissa ja kovassa merenkäynnissä kun huomio on helposti hajaantunut muuhunkin kuin pelkkään näytön tuijottamiseen. Se että vasta-alkajalle maalintunnistava Target Analyzer on käänteentekevä keksintö ei suinkaan tarkoita ettei myös suolan kyllästämä merikarhukin siitä hyötyisi.

Furuno DRS4D-NXT pulssikompressiotutka joka Doppler-ilmiöön perustuen tunnistaa maalien liikkeen erittäin nopeasti ja värjää kohti tulevat maalit punaisella vaarattomien paikallaan olevien tai poispäin kulkevien ollessa vihreitä väriltään. NXT ei pelkästään rajoitu tähän yhteen käänteen tekevään muutokseen vaan hyödyntämällä Furuno RezBoost-teknologiaa sen vaakaerottelukyky vetää vertoja pienemmille avoantenneille erotellessaan kahden asteen tarkkuudella näkemäänsä. Yhdistettynä nopeaan Target Tracking-toimintoon jolla tutka voi seurata jopa sataa maalia samaan aikaan, voidaan todeta että ikinä aiemmin kattava tilannekuva mitä ympärillä tapahtuu ei ole ollut näin helppo muodostaa.

Lisäksi pulssikompressiotutkan ominaisuuksiin kuuluu olla heti käyttövalmis ja toisin kuin monet venekokoluokan solid state-tutkaratkaisut, se kykenee näkemään SART ja Racon lähettimet yhteen meripeninkulmaan asti.  

 • NXT, Solid-State Doppler tutka
 • Ennennäkemätön Target Analyzer™ toiminto joka tunnistaa lähestyvät vaarat (function instantly identifies hazardous targets)
 • Nopea Target Tracking™, jopa 100 maalia
 • RezBoost™ keilan terävöinti verrattavissa avoantennin kahteen asteeseen
 • Kompakti 24" kupu 25W lähetysteholla
 • Bird Mode, seuraa lintuja kalapaikkojen etsinnässä
 • Yksinkertainen asennettava, ei tarvetta avoantennin pyörijälle eikä erilliselle PSU-virtalähteelle
  (Power Supply Unit)
 • Uusi fiksu kaapeli jolla olemassaoleva DRS-antenni on helppo päivittää uudempaan tekniikkaan
 • Ei lämpeämisviivettä käynnistettäessa = heti valmis käyttö