Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

True Heading Vector Carbon

True Heading Vector Carbon on kompakti metallirunkoinen satelliittikompassi. Siinä yhdistyy helppo asennettavuus, pienet ulkomitat ja edullinen hankintahinta.

True Heading Vector Carbon on erittäin suosittu vaihtoehto silloin kun uusitaan olemassa olevaa järjestelmää huvi- ja työveneissä, koska se tarjoaa joko kaksi NMEA-0183 ulostuloa tai vaihtoehtoisesti NMEA-2000 liitännän toimitukseen sisältyvän muuntimen avulla. Monipuolisten liitäntävaihtoehtojen ja ohjelmoitavan päivitysnopeutensa johdosta Vector Carbon käy käytännössä kaikkien eri merkkisten navigointilaitteiden kanssa helposti yhteen.

Laitteen suoritusarvot ovat suuntatarkkuus 0,75 astetta, GPS-sijainti 1m 95 % ajasta WAAS-korjauksen ollessa käytössä ja käännösnopeus (Rate Of Turn) 90 astetta sekunnissa. Laite saavuttaa toimintakykynsä 1 minuutin kuluttua kylmäkäynnistyksestä.

Vector Carbon on Black Box-tyyppinen laite, joka liitetään järjestelmään NMEA 0183-liitännän kautta tai vaihtoehtoisesti NMEA-2000 verkkoon toimitukseen sisältyvällä muuntimella. Laite ottaa myös käyttövirtansa signaalikaapelin kautta, jolloin erillistä virtajohtoa ei tarvita.

Kompassin ulkomitat ovat 417 mm pituus, 158 mm leveys ja 69 mm korkeus. Metallinen runko mahdollistaa myös asennuksen suoraan kanteen, mutta helpomman mekaanisen kohdistettavuuden vuoksi GPS-antenninjalka on yleisin käytetty asennustapa.


  • NMEA 0183-liitäntä x2
  • 2 GPS-antennia metallirungossa
  • Päivitysnopeus 90 astetta sekunnissa
  • Tarkkuus +/- 0,75 astetta
  • NMEA-2000 -liitäntä muuntimella (sisältyy toimitukseen)

Lue lisää: