Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Työpaikat / Open positions

FURUNO on johtavia merenkulkuelektroniikan toimittajia maailmanlaajuisesti. Konsernin palveluksessa on 2.900 henkilöä ja toimintaa on yli 80 maassa. Osa konsernin strategisesta tuotekehityksestä tehdään Suomessa. Furuno Finland Oy on vakavarainen, kasvuhakuinen yritys ja vahvan tuotekehitysosaamisensa lisäksi toimittaa ja huoltaa navigointi- ja valvontajärjestelmiä kotimaassa ja ulkomailla.

Furuno Finland Oy is the largest marine electronics supplier and importer in Finland. Our strategic R&D unit makes us unique in the global Furuno Group. Customers include various authorities, shipping companies, shipyards, boat yards, and the dealers.
Furuno Finland Oy has been awarded by Kauppalehti with Menestyjä (Achiever) certificate for several years. Our annual turnover is 10M€. We employ over 50 people in Suomenoja, Espoo.

* * *

Haemme OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA vahvistamaan ohjelmistokehitystiimiämme, joka kehittää navigointi- ja karttanäyttösovelluksia sekä valvontaratkaisuja.

Tarjolla on hyvin monipuolisia tehtäviä liittyen esim. karttatietoon ja sensorifuusioon. Tarkempi tehtävänkuva riippuu hakijan kiinnostuksesta ja osaamisprofiilista.

Odotamme hakijoilta

  • erittäin hyvää ohjelmistosuunnittelutaitoa
  • C++-osaamista; muiden ohjelmointikielten osaaminen on eduksi
  • Linux-osaamista
  • sopivaa koulutusta: esim. tietotekniikan DI
  • projektinhallintataitoa
  • halua ja kykyä kehittyä sovellusalueen osaajaksi

Arvostamme lisäksi merenkulkualaan liittyvää kokemusta/kiinnostusta/osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Kostiainen, hakemukset: timo.kostiainen a furuno.fi