Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Black Box sarja - MFDBB

MFDBB Black Box-prosessori on NAVnet 3D tuoteperheen tehokkain navigointijärjestelmä. Se koostuu erillisestä keskusyksiköstä, jolle voidaan rakentaa äärimmäisen nopea navigointijärjestelmä erilliselle näytölle.

Black Box-prosessori tarjoaa sinulle mahdollisuuden joko tehdä kaksi erillistä käyttöpaikkaa tai ohjata yhdellä käyttöpaneelilla kahta eri näyttöä itsenäisesti samalla prosessorilla. Black Box järjestelmää käytettäessä voidaan prosessori asentaa sopivimpaan mahdolliseen paikkaan ja vetää vain käyttöpaneelille ja näytölle kaapeli. 

Laitteeseen voit liittää koko tuoteperheen modulivalikoimasta juuri sinun alukseesi ja käyttötarkoitukseesi sopivat ominaisuudet. Kolmiulotteinen näkymä antaa sinulle runsaammin informaatiota kaksiulotteiseen näkymään verrattuna, joten saat NAVnet 3D-näytölläsi esitettyä runsaamman ja yksityiskohtaisemman tai vastaavasti laajemman kokonaiskuvan kuin vastaavilla kaksiulotteisilla laitteilla.

MFDBB tarjoaa erinomaisen laajennettavuuden runsaiden liitäntöjensä avulla ja laitteesta löytyvät mm. NMEA 2000, NMEA 0183, 2 x USB 2.0 , 2 x DVI-D, 4 x NTSC/PAL ja LAN-liitännät muita NAVnet 3D laitteita varten.

Navnet 3d Bb Kbd 090312