Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

NAVnet 3D - todellista 3D navigointia

Navigointijärjestelmien maailma on muuttunut. Pyynnöt nopeammasta päivityksestä ja selkeämmästä käyttöliittymästä on kuultu ja niihin on vastattu.

NavNet 3D on moduulipohjainen navigointijärjestelmä. Järjestelmän aivot ovat 8,4" MFD (Multi Function Display), 12,1" MFD ja Black Box prosessori, joista voit valita sinulle sopivimman järjestelmän aluksesi koon ja tarpeiden mukaan. Lisäksi valitset vain järjestelmääsi tarpeelliset moduulit lukuisista vaihtoedoista, kuten UHD (Ultra High Definition) digitaalinen tutkasensori, FDF (Furuno Digital Filter) digitaalinen kaikuluotain, GPS/WAAS vastaanotin, satelliittikompassi, autopilotti, AIS vastaanotin, digitaalinen mittaristo, IP kamerat ja paljon muuta. 

Uutena lisäyksenä karttoihin Furuno tarjoaa satelliittikuvamateriaalia, joka voidaan suodattaa rasteri- tai vektorikarttoihin. Uusi tekniikka nimeltään Satellite PhotoFusion™ mahdollistaa maa-alueiden (nollasyvyys materiaalissa) näyttämisen täydellisenä, jolloin näiden korkearesoluutioinen informaatio on täysin käytössä. Kun syvyys kasvaa, satelliittikuva muuttuu läpinäkyvämmäksi, jolloin tiedät missä matala loppuu ja syvempi vesi alkaa.

Saat kartat jälleenmyyjiltämme NAVnet 3D -järjestelmääsi. Karttojen päivitys onnistuu myös kätevästi jälleenmyyjiemme kautta, joillakin jopa heti liikeessä. Katso jälleenmyyjähaku vasemmalla alanurkassa.

Gc Nn3d Image Navnet3d 8 12 Radar 090311

Lue lisää:

Navnet 3d
3.3MB, päivitetty 5.7.2017