Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

GP-1870

Furuno GP-1870 on 7 tuuman erittäin kirkkaalla, polarisoiville aurinkolaseille sopivalla näytöllä varustettu tukevarakenteinen karttaplotteri. Näytön resoluutio on WVGA-tasoinen (800x480) ja rakenteeltaan näyttö on suunniteltu siten että kondensaatiokosteus ei sinne pääse käyttäjää häiritsemään. Näyttö on kirkkaudeltaan 1000cd/neliömetriltä eli näkyy hyvin myös auringonpaisteessa.

Laite käyttää Jeppesen 4D karttamateriaalia, joka tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot normaalin Max-tasoisen kartaston lisäksi muun muassa rasterikarttojen muodossa.

Laitteessa on Rotokey-tyyppinen käyttöliittymä, joka mahdollistaa laitteen käytön myös hanskat kädessä. Käyttöliittymä on helppo ja selkeä, suurin osa normaalitoiminnoista hoituu kursorinäppäimen ja Rotokeyn yhteiskäytöllä. Käytön helppoutta lisää vielä automaattireititystoiminto. 

GP-1870 on varustettu sisäisellä GPS-antennilla, mutta tarvittaessa siihen voidaan liittää myös ulkoinen antenni esimerkiksi teräsaluksiin. Moottoritiedot, tuulitiedot ja muut veneen verkossa liittyvät tiedot voidaan kytkeä laitteeseen käyttäen NMEA-2000 liitäntää. GP-1870 on varustettu kookkaalla sisäisellä muistilla johon mahtuu 30000 reittipistettä tai jälkipistettä, reittejä max 1000 reittiä, yhteen reittiin enintään 50 pistettä.

Jeppesen SeaWeather tiedot sisältävät seuraavat informaatiot: tuuli (nopeus ja suunta), aallot (korkeus ja suunta), säätyyppi (aurinkoista, pilvistä, sadetta yms.), kosteusprosentti ja lämpötila. Lisäksi laitteessa on oma liitäntä Wi-Fi lisäantennille.

GP-1870

  • 7" korkearesoluutioinen ja kirkas WVGA HD 800x480 värinäyttö
  • AIS/DSC-tuki, NMEA-2000 verkottuvuus
  • Sisäinen antenni
  • C-Map 4D –kartasto
  • Wi-Fi rajapinta

C Map 4d Logo 1 Gp 1870 F Front