Monipuolinen valikoima kommunikointilaitteita

VHF-radiot, MF-HF radiot, Hätälaitteet, INMARSAT, V-SAT.

Monipuolinen valikoima kommunikointilaitteita

FastFind Max

PLB (Personal Location Beacon) henkilökohtainen hätälähetin FastFind MAX. Sen ominaisuuksiin kuuluu erittäin pitkä toiminta-aika 48h, alin toimintalämpötila -20 sekä edullinen hinta.

FastFind MAX on suunniteltu ihmisille turvaksi silloin, kun ollaan vaarassa missä päin maailmaa tahansa. Suunnittelussa on huomioitu käyttäjien tarpeita niin maassa, merellä kuin ilmassakin.

FastFind MAX:n akku kestää viiden vuoden varastoinnin ja käyttäjä voi vaihtaa sen itse. Tämä on merkittävä kustannussäästö vuosien saatossa. Laitteen ominaisuuksiin kuuluu yksinkertainen kolmivaiheinen aktivointi poistamaan vahinko- tai vikahälytyksiä. Antenni on piilotettu laitteen sisälle kuljetustilassa, jottei se vahingoitu harrastusten parissa ja laitteen aktivoinnissa se tulee automaattisesti esiin.

Toimituspakkaus sisältää sekä kantolenkin ja kuljetuskotelon, jotta voit pitää sitä aina kätevästi mukanasi. FastFind Max on sama laite kuin FastFind MAX G, muttei sisällä sisäänrakennettua 12 kanavaista gps-vastaanotinta.

Lue lisää:

McMurdo Fastfind MaxG & Max Plb
70KB, päivitetty 23.1.2014

Fastfind Maxg


  • 12-kanavainen sisäänrakennettu GPS (G-malli)
  • GPS mahdollistaa nopeamman ja tarkemman paikannuksen 
  • Toimii laukaistuna vähintään 48 h
  • Pariston vaihtoväli 5 vuotta
  • Käyttäjän vaihdettavissa olevat akut