Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZTouch2 huippusuorituskykyä edullisena kokonaisuutena

TZtouch2 on täyttä hallintaa - yksinkertaisemmaksi jalostettu! Tyylikäs muotoilu, uusittu intuitiivinen käyttöliittymä sekä sisäänrakennettu GPS-antenni ja RezBoost™ kaikuluotain - TZT2 on varsinainen kaunotar!TZT2 - laajenna järjestelmä tarpeidesi mukaan 

TZT2-sarja yhdistää ennen näkemättömällä tavalla samoihin kuoriin todella tehokkaan prosessorin, huippuluokan näytön, Rezboost-kaikuluotaimen ja alustan, jolle voidaan rakentaa kattava navigointijärjestelmä. TZT2-sarjaan sopii todennäköisesti suorituskykyisin kupuantennia käyttävä pulssikompressiotutka, DRS4D-NXT.

Yksinkertaisimmillaan laite voi toimia todella monipuolisena karttaplotteri/kaikuluotain-yhdistelmänä. Hankit vain sen kaveriksi sopivan anturin ja kartan.  Jo pelkästään tässä kokonaisuudessa saat nauttia Wifi-yhteyden yli toimivasta 16 vuorokauden sääpalvelusta, Active Captain-reittitiedoista, täysin kustomoitavasta mittaristosta ja erinomaisen laadukkaasta näytöstä sekä helppokäyttöisestä käyttöliittymästä.

Helpoin tapa laajentaa tästä on liittää laitteeseen langattomasti tabletti tai puhelin käyttäen ilmaista sovellusta. Tästä laajempaan kokonaisuuteen voi kuulua peruutuskamera, FLIR-lämpökamera, internet-yhteydestä riippumaton sääfax, vielä tehokasta vakioluotainta tehokkaampia luotainmoduleita tai vaikka ohjata CZone-Digital Switching järjestelmän kautta aluksen sähkölaitteita.

TZT2-näytöt käsittävät kaksi mallia 12,1" ja 15,6" sekä näiden lisäksi järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi täydellisesti siihen integroituvan TimeZero-PC ohjelmiston joka kykenee ohjaamaan kaikkia laitteen toimintoja toimien täydellisenä käyttöpaikkana itsekin. Vaikka kyseessä on huippuluokan Furuno Navnet-tuote, TZT2-sarja on hinnallisesti hyvinkin kilpailukykyinen eli saat samalla rahalla vähän parempaa.

Ominaisuudet

  • Sisäänrakennettu kaikuluotain RezBoost™ teknologialla

Sisäänrakennettu kaikuluotain kaksoistaajuudella (50/200kHZ) ja 600W/1kW teholla. Ensimmäinen FURUNO tuote, joka hyödyntää RezBoost™ teknologiaa. RezBoost™ signaalin prosessointiteknologia parantaa kohteen resoluutiota ja erottelua ilman uuden anturin tai kalliin laajakaista-anturin hankintaa.

*Sopivia antureita: www.navnet.com

  • Uusittu käyttöliittymä 

NavNet TZtouch2:n käyttöliittymä on uusittu keskittyen käytettävyyteen ja toiminnan helppouteeen. 

Lisätietoja: www.navnet.com

  • Mittaristonäyttö ja kustomointi

Mittaristonäyttö jollaista ei ole ennen nähty! Täysin kustomoitava, täysin yksinkertainen. 

Lisätietoja: www.navnet.com

  • NavNet Remote ja NavNet Controller* sovellukset iOS ja Android -laitteille 

*iOS versio tulossa pian.

  • Sisäänrakennettu GPS antenni

56-kanavainen GPS vastaanotin on rakennettu suoraan näyttöön. Ulkoinen antenni voidaan myös liittää, mutta ensisijainen GPS vastaanotin on sisäänrakennettu, joten lisätarvikkeita ja asennuksia ei tarvita.

  • Muotoilu on täydellisen yhteensopiva NavNet NAVpilot 711C ja FI-70 mittariston kanssa 

Tztl12f 141111

Klikkaa kuvaa NavNet TZtouchin omalle verkkosivulle

Banneri 1


FURUNO ja CZone™ helpottaa järjestelmien hallintaa

FURUNOn uusi ohjelmistoversio v4 mahdollistaa kytkeytymisen CZoneen. Tämän avulla aluksen virtapiirejä ja järjestelmiä voidaan valvoa ja ohjata Navnet TZtouch2 monitoiminäytöiltä 

Tarjotakseen saumattoman käyttäjäkokemuksen navigoinnin ja järjestelmien hallinnan parissa FURUNOn TZT2-sarjan monitoimilaitteet voivat nyt integroitua osaksi CZonen digital switching järjestelmiä. Tämä aikaansaa integroidun ratkaisun alukselle, joka mahdollistaa digital switching-teknologian yksinkertaisen käytön samalta kosketusnäytöltä kuin se jolta navigoit.

Czone1

Mikä CZone?

CZone on maailman tunnetuin digital switching järjestelmäbrändi jonka takana on BEP, globaali johtaja merisähköjärjestelmissä ja komponenteissa. Erilaisista valojen kontrollonnista ja konfiguroinnista aina kriittisten tasojen valvomiseen Czone teknologia tarjoaa yhden kosketuksen yksinkertaisuuden ja kaikkien aluksen järjestelmien kontrolloinnin integroidusta ratkaisusta.

Pikavalinta tilavalintoihin on saatavana jokaisessa Furuno TZT2 näytön näyttötilassa, jolloin CZone-järjestelmää  pääsee valvomaan ja kontrolloimaan nopeasti . Lisäksi järjestelmä tarjoaa käyttövarmuutta ja käyttäjäystävällisiä hälytystoimintoja turvaamaan matkasi sujuvan kulun. Järjestelmä sisältää edellämainittujen lisäksi täysin uusia toimintoja kuten Echo Average-toiminto, manuaalinen polttoaineen hallinta. NavNet Remote app-sovellus on uudessa ohjelmistossa mukana.


Olemassa olevat TZtouch2 näyttöjen omistajat pääsevät nauttimaan pääsystä täyteen CZone yhteensopivuuteen ladattuaan uuden ohjelmistoversion vanhan versionsa tialle. Czone ei ole yhteensopiva Tztouch1:n kanssa. 

Czone

 

Esite: 

Nntzt2 E
14.3MB, päivitetty 26.2.2015


Nntzt2 Tekniset Tiedot
73KB, päivitetty 26.2.2015
Nntzt2 Tuotelista
64KB, päivitetty 26.2.2015
Nntzt2 Verkottuvat Laitteet
3MB, päivitetty 26.2.2015