Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

GP-1670F

Furuno GP-1670F on 5,7 tuuman erittäin kirkkaalla, polarisoiville aurinkolaseille sopivalla näytöllä varustettu tukevarakenteinen karttaplotteri. Näytön resoluutio on VGA-tasoinen (640x480) ja rakenteeltaan näyttö on suunniteltu siten ettei kondensaatiokosteus pääse sinne. Näyttö on kirkkaudeltaan 900cd/neliömetriltä eli näkyy hyvin myös auringonpaisteessa. 
Laite käyttää Jeppesen 4D karttamateriaalia, joka tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot normaalin Max-tasoisen kartaston lisäksi muun muassa rasterikarttojen muodossa.

Laitteessa on Rotokey-tyyppinen käyttöliittymä joka mahdollistaa laitteen käytön myös hanskat kädessä.Käyttöliittymä on helppo ja selkeä, suurin osa normaalitoiminnoista hoituu kursorinäppäimen ja Rotokeyn yhteiskäytöllä. Käytön helppoutta lisää vielä automaattireititystoiminto. 

GP-1670F on varustettu sisäisellä GPS-antennilla mutta tarvittaessa siihen voidaan liittää myös ulkoinen antenni esimerkiksi teräsaluksiin. Moottoritiedot, tuulitiedot ja muut veneen verkossa liittyvät tiedot voidaan kytkeä laitteeseen käyttäen NMEA-2000 liitäntää. GP-1670 on varustettu kookkaalla sisäisellä muistilla johon mahtuu 30000 reittipistettä tai jälkipistettä, reittejä max 1000 reittiä, yhteen reittiin enintään 50 pistettä.

Laitteessa on digitaalinen kaikuluotain pohjanlaadun erottelutoiminnolla sekä ACCU-Fish kalan koon tunnistuksella. Luotaimen lähetysteho on 600W RMS ja se toimii kahdella taajuudella 50/200kHz.

Laitteessa on pohjanerottelutoiminto BDS (Bottom Discrimination Sounder).
Sen lisäksi, että se kykenee kertomaan pohjanlaadun onko kyseessä savi, hiekka, sora vai kivipohja, kertoo se myös käyttäjälle ennusteen paikkansapitävyyden todennäköisyyden prosentteina. ACCU-Fish toiminto kertoo käyttäjälle kalan kaiusta sentteinä tai tuumina kalan pituuden perustuen kahden eri taajuuksisen luotauksen antamaan tulokseen. Kalankoon tunnistuksen käyttäjä voi kalibroida ACCU-Fish toiminnon saaliskalansa mukaan. Luotaimesta löytyy normaalit pohjalukitus, -zoom ja A-Scope toiminnot sekä monipuoliset erilaiset hälytystoiminnot. Mataliin vesiin luotaimessa on tihennetty lähetyspulssi paremman suorituskyvyn aikaansaamiseksi sekä Furuno Digital Filter suodattaa pintaveden häiriöt kuten Main Bang-efektin.

GP-1670F

  • 5,7" korkearesoluutioinen ja kirkas VGA HD 640x480 värinäyttö
  • AIS/DSC-tuki, NMEA-2000 verkottuvuus
  • Sisäinen antenni
  • C-Map 4D –kartasto
  • Digitaalinen kaksitaajuus kaikuluotain 600W RMS
  • Pohjanerottelu ja koon erottelutoiminnot

Gp 1670f Rotokey Image1


Gp 1670f 1870f Image1 C Map 4d Logo 1