Kamerajärjestelmät

Laadukkaat ja huolella suunnitellut kamerajärjestelmät kaikentyyppisiin aluksiin ja viranomaisten valvontaratkaisuihin.

Kamerajärjestelmät

Kiinteästi asennettavat

MD-sarja

Uusi MD-sarja on edullinen, kiinteästi asennettava lämpökamera, joka on helppo asentaa ja käyttää. Se on kevyt ja pieni asennettavaksi laivan kevyisiin kattorakenteisiin. MD-sarjassa on kaksi resoluutiota: 320x240 ja 640x480. Kamera sopii myös työveneissä työskentelyalueen valvontaan.

M-sarja

Tyylikäs, voimakas ja tehokas M-sarja on suosituin lämpökamera yökäyttöön vesillä. Helppo käyttää ja helppo integroida, M-sarjan kamerat täyttävä muiden navigointilaitteiden jättämät aukot. Kamera näkee enemmän, pidemmälle ja paremmin ja tuottaa selkeän ja terävän kuvan, jolloin väistettävät asiat on helpompi nähdä. Sarja koostuu pyörivistä monisensorimalleista merikäyttöön. Sarjan kamerat ovat PTZ (pan/tilt/zoom)-malleja joita käyttäjä voi ohjata joko kameran omasta ohjainyksiköstä (JCU) tai yhteensopivasta monitoiminäytöstä/ navigointiohjelmasta. M-sarjan tuotteet integroituvat Maxsea/Navnet TZtouch tuotteiden kanssa. M-618CS:n jonka gyrostabilointi antaa lisää suorituskykyä suuremmilla etäisyyksillä yhdistyen 10-kertaiseen zoomiin väriTV-kamerana ja 2/4-kertaisiin zoomeihin lämpökamerana.

Voyager-sarja

Voyager kamerajärjestelmät ovat voimakkaita, vakautettuja monisensorilämpökamerajärjestelmiä, joissa on quad-sensoritoiminto. Voyager kameroissa on kaksi lämpökameraa – laajakuvakamera tilannetietoon, esteiden väistämiseen ja navigointiin, ja kapea kamera, joka jäljittää vaaroja ja muita aluksia isommalla etäisyydellä. Lisäksi päivänvalo/hämärän-kamera, jonka avulla voi tunnistaa lähestyvät alukset ja tarkkailla rannikon turvallisuusuhkia. Voyager-sarja sisältään gyrostabiloituja PTZ(pan/tilt/zoom) kameroita mm. videoseurannalla ja palonseuranta-toiminnolla.

MU-sarja

MU-Sarja on marine-lämpökameroiden teknisesti kehittynein järjestelmä, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn jäähdytetyn kameran pitkällä huoltovälillä. Monisensori-hyötykuorman (payload) lämpökamera toimitetaan jäähdytetyllä keskipitkällä infrapunalla, jossa on 6940x512 korkea resoluutio; muut hyötykuorman optiot, kuten musta-valkoinen pimeäkamera ja jäähdyttämätön pitkäaaltoinen IR kamera ovat saatavana. MU-Sarja sopii korkealuokkaisiin järjestelmiin suurissa jahdeissa, työaluksiin ja matkustaja-aluksiin joissa vaaditaan huippusuorituskykyä tunnistamaan kohteet ja mahdolliset uhat kaukaa.

Lue lisää:

Maritime Fixed Products
3MB, päivitetty 3.2.2014

Flir Md Sarja

FLIR MD-sarja


Flir M Sarja

FLIR M-sarja


Voyager

Voyager-sarja


Flir Mu Mv Sarja

FLIR MU-sarja