Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Furunon kalanetsintälaitteilla on pitkät perinteet. Furunon tarina on alkanut ensimmäisen kaikuluotaimen kehittämisellä.

Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

CH-270

CH-270 on kompakti nykyaikainen sonari, joka soveltuu huviveneilijöille ja pienemmille kalastusaluksille.

Se erottelee yksittäisiä kaloja, kalaparvia sekä muita vedenalaisia kohteita 8:lla tai 16:lla eri värillä kaiun voimakkuuden mukaan. Voimakkain kaiku on punainen ja heikoin kaiku sininen. Yksi kaikutaso voidaan esittää valkoisena jolloin esimerkiksi pohjakaiut on helpommin erotettavissa varsinaisesta pohjasta. Taustaväriä voidaan vaihtaa eri päiväaikojen mukaan.

Näyttötapoja on kahdeksan erilaista; täysi ympyrä, zoom, pystyskannaus, pystykaiku, yhdistetty täysi- tai puoliympyrä ja pystyskannaus, täysiympyrä + historia, täysiympyrä + data ja täysiympyrä + videoplotteri. Pystyskannauksessa suunnan voi valita mihin tahansa suuntaan aluksesta.

CH-270 on saatavilla joko 10,4" TFT värinäytöllä tai Black Box –versiona jolloin näytön voi valita itse erikseen. Muu laitteisto koostuu lähetin/vastaanottimesta, hissiyksiköstä/anturista ja Black Box –versiossa erillisestä näppäimistöstä. Anturi on 147 mm ja kulkee 6" putkessa, jota saa lasikuituisena tai teräksisenä. Lisävarusteena on saatavilla myös BS-704 kuvan stabilointiyksikkö joka pitää kuvan suorassa myös aluksen keinuessa.


Lue lisää pdf-esitteestämme:

Ch 270
804KB, päivitetty 21.1.2014

CH-270

  • Korkearesoluutioinen 10.4" TFT värinäyttö
  • Matalaprofiilinen hissiyksikkö (250 tai 350 mm liikerata)
  • Pieni 147 mm anturi
  • Lähetystaajuus 180 kHz
  • Lähetysteho 800 W
  • Käyttöjännite 12 tai 24 VDC

Ch 270 Left